Játékkal emlékezve – jubileumi Tóth Tamás Emléktorna

15. alkalommal rendezik meg az öregfiúk kézilabdatornát, így tisztelegve sporttársuk emléke előtt.

Március 15-én, vasárnap 9 órától az Eötvös-csarnokban gyűlnek össze a veteránsportolók, kézilabdabarátok, hogy egy öregfiúk torna keretében idén is őrizzék fiatalon elhunyt sporttársuk, barátjuk, Tóth Tamás emlékét. Az 1997. december 29-én, 41 éves korában hosszú betegség után eltávozott sportoló nem csak a kézilabdapályán, de a pálya szélén, mint férfi és női csapatok edzője is tevékeny részt vállalt Orosháza kézilabdázásának felvirágoztatásában.

A hagyományos tornára ezúttal a hazaiak mellett Újkígyósról, Mezőhegyesről, Szarvasról, Aradról és Nagyszentmiklósról érkeznek csapatok. A nemzetközi megmérettetést a szervezők tervei szerint az életműdíjas Fodor István nyitja meg. A meccsek után a napot egy közös vacsorával zárják, ahol lehetőség nyílik majd a hajdani nagy csatákra is visszaemlékezni, a sportbaráti kapcsolatokat ápolni.

Az Orosházi Kézilabda Baráti Kör által, az OFKSE és az ONKC támogatásával szervezett jubileumi Tóth Tamás Emléktornára minden érdeklődőt várnak vasárnap 9 órától a Városi Sportcsarnokba.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.