Szélpál András: kemény meccsbe érkeztem

Balátlövőnk szombaton már bemutatkozott hazai pályán NB I/B-s együttesünkben – bízik a több játéklehetőségben.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Algyőről erősített NB I/B-s csapatunk a Pick Szegednél nevelkedett, 21 éves Szélpál András személyében. Február 21-én, a Kecskemét elleni mérkőzésen már pályára is lépett U23-as gárdánkban a 21 éves, 191 cm magas, 85 kg-os balátlövő, aki 12 éve kézilabdázik.

Szélpál András

– A Pick Szegednél kezdtem a sportágat, tíz évet voltam a Tisza-parti klubnál, végigjárva az utánpótláscsapatokat. Ezt követően jött az FKSE Algyő, ahol másfél évig kézilabdáztam. Az algyői klub sokat fejlődött az elmúlt időszakban, profi munka zajlik, sokat köszönhetek Bella Árpád elnöknek. Kölcsönjátékosként érkeztem múlt hétfőn Orosházára, két rutinosabb játékos miatt nem fértem az algyői NB I/B-s csapatba balátlövőként. Orosházán bízom a több játéklehetőségben – emelte ki Szélpál András.

Átlövőnk reggel a felnőttekkel, délután az U23-as csapattal edzett az elmúlt héten. Azt mondja, jó fogadtatásban részesült. Szombaton, a Kecskemét ellen – ahogy fogalmazott – kemény meccsbe érkezett, két gólpasszal járult hozzá a sikerhez. Ezért dolgozik a folytatásban is, már az OFKSE színeiben.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.