Rajki István: a 19 pontot ez a csapat szerezte meg

Ötödikként zárva az alapszakaszt a felsőházban folytathatjuk, Veszprémben indítunk jövő pénteken. Rajki István klubelnököt kértük egy gyorsmérlegre.

– A klub életében ebben a szezonban eddig több olyan állomás is volt, ahol sikerekről tudunk beszámolni. Az EHF-kupában kiválóan menetelt csapatunk, a másik fontos célkitűzésünk volt, hogy a hazai bajnokságban a felsőházban végezzünk. Múlt pénteken – a Gyöngyös-Mezőkövesd találkozó után – kiderült, hogy sikerült ezt elérni. Az ötödik helyen zártunk, a 19 pontot ez a csapat szerezte meg kemény munkával, Vladan Jordovic kiváló fizikai, technikai, pszichológiai felkészítésével. Az elért sikerhez nagy szükség volt vezetőedzőnk profi mentalitására, emberi hozzáállására, szigorú munkájára. A csapatnak is elmondtam a reggeli edzésen: legyenek büszkék az eredményre! A kemény munka pedig folytatódik: felszabadult játékkal szeretnénk pontokat is gyűjteni a rájátszás küzdelmei során, egy biztos: a hatodik helynél rosszabb már nem lehet. Emellett kíváncsian várom, szüksége van-e Orosházának egy sikeres NB I-es kézilabdacsapatra. Mi dolgozunk tovább, jövő héten már meg is kezdjük a rájátszást – emelte ki Rajki István klubelnök.

Egészen pontosan jövő pénteken indítja a mérkőzés-sort csapatunk: február 27-én, 18 órától Veszprémben lép pályára az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es felnőtt férfi kézilabdacsapata.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.