Komoly csatába indul vasárnap csapatunk

Érkezik a Tatabánya, a célok magasak – Jordovic mester szerint a maximumot kell nyújtani és a legjobb tudás szerint játszani.

Február elsején újabb bajnoki mérkőzés vár NB I-es felnőttcsapatunkra. A nem várt komlói vereség után az Eötvös-csarnok ad otthont a vasárnapi találkozónak, az ellenfél a jelenleg a tabella harmadik helyén álló Tatabánya.

– Amit mindenekelőtt várok a csapatomtól az az, hogy megmutassák karakterüket, hogy minél előbb felejtsük el a Komló elleni mérkőzést, ahol alulteljesítettünk. Nem szeretném a kifogásokat keresni, de bármely csapatnál gondot jelent, ha hiányzik három meghatározó játékos, nálunk Németh László, Németh Gábor és Stranigg János. Azt kérem most, szorítsák össze fogaikat, küzdjék le a fáradtságot, és komoly csatával induljunk neki a mérkőzésnek. Ahhoz, hogy legyőzzünk a Tatabányát, a maximumot kell nyújtani, és a legjobb tudás szerint játszani. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de amikor magas célok vannak előttünk, akkor semmi sem könnyű, ám nem lehetetlen – emelte ki Vladan Jordovic vezetőedző.

Február elsején a megszokott időben, 18 órától várunk minden kézilabdabarátot a csarnokba. Hajrá OFKSE!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.