Orosházi Helyi Érték-díj: az OFKSE a díjazott a sport területén

Azokat ismeri el az Orosházi Média Kft. szerkesztősége, akik megítélésük szerint kiemelkednek a sorból. Az Orosházi FKSE-LINAMAR elnöke szombat este vehette át a díjat.

Az Orosházi Média Kft. tavaly júliusban jutalmazta először díjjal a helyi alkotó csoportokat. Orosházi Helyi Érték-díjat vehetett át hagyományőrzés kategóriában a néhány éve újra életre hívott Harangos Néptáncegyüttes, míg a modern értékek esetében Keresztesné Deák Andrea moderntánc-pedagógus csoportjaira esett a választásunk.

Akkor azt ígérték: a díjat a sport területén is kiadják majd. Január 17-én este – a IV. Jótékonysági Kézilabda Bálon – ez meg is valósult. A szerkesztőségi döntés értelmében a díjazott az Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület, mely az ország élvonalbeli bajnokságában képviseli városunkat, az elmúlt esztendőben történelmet írt nemzetközi porondon, az EHF-kupában, és amely több száz gyermekkel ismerteti meg a sport, a kézilabda szeretetét. Az Orosházi Helyi Érték-díjat a szombat esti rendezvényen Rajki István, az OFKSE elnöke vette át az Orosházi Média Kft. felelős szerkesztőjétől, Vági Katától.

Terveik szerint hagyományunkat ebben az évben is folytatják, elismerik a területükön kiemelkedőt alkotó helyi csoportokat.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.