A legjobbak közt az OFKSE

A megyei hírlap által felkért grémium több sportágban is elismerte az orosháziak teljesítményét. Ott vagyunk a dobogón mi is.

A Békés Megyei Hírlap a hagyományoknak megfelelően ezúttal is több mint hatvanfős (újságírókat, sportvezetőket, sporttámogatókat magában foglaló) grémiumot kért fel arra, válasszák meg Békés megye legjobb férfi és női sportolóját, csapatát, edzőjét a 2014-es teljesítmények alapján. Szavaztak – az idén már tizenegyedik alkalommal – a legeredményesebb megyei lány és fiú utánpótláskorú versenyzőkre is.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es férfi kézilabdacsapata a második a 2014 legeredményesebb Békés megyei csapata rangsorban. Az élen a LINAMAR-Békéscsabai RSE NB I-es női röplabdacsapat zárt, míg harmadikként szintén dobogós a Békési TE extraligás férfi asztalitenisz-csapat. Köszönjük az elismerést, a jó eredményekért dolgozunk tovább.

A legjobbak közt egyébként további orosháziakat találunk: a 2014 legeredményesebb Békés megyei női sportolója listán harmadik Haklik Dorottya erőemelő (Orosházi Toldi SE), negyedik Szabó Ágnes erőemelő (Orosházi Toldi SE), 5-6. helyen zárt az orosházi Böczögő Dorina tornász (TC Békéscsaba). A férfiaknál ötödik Kárai Tamás autocross versenyző, 2014 legeredményesebb megyei csapatai között hatodik a PET BAU ASE Orosháza NB I-es női asztalitenisz gárdája. Az edzőknél negyedikként zárt az Orosházi Toldi SE vezetőedzője, Musztafa Imre. A 2014-es esztendő megyei leány utánpótláskorú sportolója szavazáson harmadik helyet ért el az orosházi erőemelő Haklik Dorottya, a fiúknál második az Orosházi Spartacus Birkózó Klub sportolója, Szél Balázs – adta hírül az OrosCafé.hu.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.