Készül a bajnoki folytatásra NB I/B-s csapatunk is

Pásztor István tanítványaira heti öt edzés és felkészülési mérkőzések várnak. A cél a felzárkózás.

A hét elején megkezdte a felkészülést az NB I/B-s felnőtt férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Orosházi FKSE-LINAMAR U23 csapat. Pásztor István edző vezetésével heti öt tréningje van a gárdának, plusz az alapozás során a két kondicionáló edzés is része a munkának.

Három edzőmérkőzés biztos eddig: jövő csütörtökön a Békés érkezik, a január 15-i találkozó 20 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. A visszavágót 20-án, kedden rendezik 18 órától Békésen, majd szintén az orosházi Városi Sportcsarnok ad otthont január 21-én az Algyő elleni találkozónak, méghozzá 17 órától.

Pásztor István és legénysége

A keretben nincs változás, ami újdonság, hogy több játékos is lehetőséget kapott arra, a felnőttcsapattal edzhet. Pásztor István szerint ez is az egyik fő céljuk, örülnek a fiatalok lehetőségének.

– A célunk még, hogy a tavasz során a mezőny végéről felzárkózzunk. Ehhez az kell, hogy az a bajnokság, amivel most megismerkedtünk, ne újszerű legyen már, próbáljuk felvenni a ritmusát. Sérültjeink szerencsére nincsenek – emelte ki a tréner.

Az U23-as csapat továbbra is számít a szurkolók támogatására, elsőként az edzőmeccsen: jövő csütörtökön 20 órától az Eötvösben.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.