Második hely a régióválogatottal

Decemberben Budapesten rendezték a hagyományos régióválogatottak tornáját, melyre az Orosházi FKSE-LINAMAR képviseletében Kiss Axel is meghívást kapott. A megyénket is magába foglaló Badó László régió együttese a második helyen zárta a viadalt, Axel gólokkal járult hozzá a sikeres szerepléshez.

– Lehetőségem volt részt venni a régióválogatottak tornáján Budapesten a Papp Bálint vezette Badó László régióval. Érkezésünk napján játszottunk a Kulcsár Anita régióval, őket 30-20-ra legyőztük – tájékoztatta honlapunkat a fiatal játékos. – A második nap számunkra rosszul indult, a Tóth László régió ellen 27-20-as vereséget szenvedtünk. A délutáni meccsre összeszedtük magunkat és 32-23-ra nyertünk a Kovács László régió ellen.

Axel (3-as számmal) kivette részét a sikerből

– Az utolsó napra maradt a Zákányi Bálint régió csapata, akik ellen 29-23-as győzelmet arattunk, ezzel a második helyen végeztünk a torna első fordulójában. Mivel körbeverések történtek, így négy csapat azonos pontszámmal zárt és csak gólkülönbséggel osztozott a helyezéseken. Mérkőzésenként egy félidőnyi játéklehetőséget kaptam, és 7 góllal tudtam hozzájárulni a csapat sikeréhez. Folytatás nyáron lesz, még három régióval fogunk játszani, bízom a dobogós helyezésünkben – zárta élménybeszámolóját Axel.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.