Németh, Morva, Herjeczki, Németh a B-válogatottban

A behívó megérkezett, Németh Gabi sérülés miatt nem tud csatlakozni. Zsúfolt lesz az év vége: válogatott edzőtábor és nemzetközi torna vár a fiúkra.

A Magyar Kézilabda Szövetség döntése értelmében hosszú távú program keretében dolgozik a magyar férfi kézilabda B-válogatott. A Juhász István szövetségi kapitány és Debre Viktor edző által irányított együttes keretét olyan tehetségek alkotják, akik már nem juniorkorúak, azonban 21 éves koruk után néhány évig a felnőtt mezőnyben nehezen tudnának nemzetközi tapasztalatokat szerezni.

A magyar B-válogatott programja a 2016-os riói olimpiáig fogalmaz meg feladatokat, Juhász István egy korábbi interjúban azt mondta: egy utógondozó folyamat fontos állomása ez, amikor az A-keret dolgozik, a B-válogatott is közös munkát végez.

Az év végi közös munkában is lehetőséghez jutottak klubunk játékosai: Németh László, Morva Zoltán, Herjeczki Balázs és Németh Gábor behívója érkezett meg. Balkezes átlövőnk, Németh Gábor Tatabányán szenvedett kézsérülést, szerdán műtik, így Ő nem tud csatlakozni, a többiekre december 21-e és 31-e között válogatott edzőtábor és nemzetközi torna vár.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.