OSB: magabiztos győzelem

Hazai pályán az Újkígyóst verték Barna Károly tanítványai. A második félidőben mindössze három gólt engedélyeztek az ellenfélnek.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Újkígyósi KC 30-12 (16-9)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, Orosháza. OFKSE: Majdán – Kiss 7, Szabó 6, Németh 2, Zvolenszki 3, Szkaliczki 3, Blaskó 3. Csere: Kollár 1, Andrikó 1, Kurta, Csányi, Deák 2, Kristofóri 2. Edző: Barna Károly.

Az elmúlt héten – a Gyula visszalépése miatt – nem volt mérkőzése serdülőcsapatunknak, ezért a fiúk már nagyon várták a játéklehetőségét. A papírforma hazai győzelmet sejtetett a csütörtöki találkozón, mégis kicsit kapkodva, pontatlan támadással, lézengő védekezéssel kezdtünk. Ez 12 percig tartott (7-7), az időkérés után megváltozott a játék képe és a félidő végéig már csak két gólt kaptunk.

A szünet ismét jótékony hatással volt az orosházi játékosokra, hiszen a második félidőben már csak három gólt engedélyeztek ellenfelüknek. Csapatunk magabiztos, 18 gólos sikert könyvelhetett el.

Barna Károly edző: – Nem játszottunk jól, de nyertünk. Sajnos a komplett kezdőcsapat különböző okok miatt keveset tud együtt edzeni. A legfontosabb mindig a győzelem, ebben a megközelítésben elégedett lehetek. Örülök, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni. Gratulálok a játékosaimnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.