NB I/B: nem sikerült Algyőn

Magabiztosan nyertek a vendéglátók a több ifijátékossal felálló csapatunk ellen.

FKSE Algyő – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 33-22 (16-10)

NB I/B-s férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Algyő, 150 néző. Vezette: Babicz, Haskó. Orosházi FKSE: Lipták – Héjja, Szenteszki 3, Benák 6, Nagy A., Soós 1, Binder 1. Csere: Wagner (kapus), Pámer 4, Jancsó 1, Branyiczki, Zalai 3, Simon 2, Zvolenszki 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 2, ill. 10 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 4/4.

Erősen megfiatalított csapattal érkezett az OFKSE szombat délután Algyőre, négy ifijátékos kapott szerepet. Az első 15 percben jól bírták a tempót a fiúk, a játékrész második felében viszont már a hazaiaké volt a pálya: a rutinosabb ellenfél fokozatosan elhúzott. Kihasználták az egyéni hibákat, éltek a fizikális fölénnyel, a több indításgólnak köszönhetően hattal vitt a szünetben az Algyő.

Jól kezdte a második félidőt az orosházi csapat: felére csökkentették a hátrányt, feljöttek mínusz háromra. Védekezésben felváltva alkalmazták a hatosfalat és a nyitott felállást. A folytatás azonban ismét több rossz befejezést hozott a mieink részéről, melyből jöttek az újabb gyors indítások és gólok. A mérkőzés végéig kitartott a hazai előny, magabiztosan, 11 góllal nyert az algyői együttes.

Pásztor István: – Örülök, hogy a fiatal játékosok eredményesen tudták segíteni a gárdát. Nagyon tetszett, hogy végig volt tartása a csapatnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.