Buday Ferenc irányítja az Orosházát

A Budapest Bank Férfiligában szereplő orosházi férficsapat szakmai munkáját a jövőben Buday Ferenc edző irányítja – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A bajnokságban 12 forduló után egy ponttal sereghajtó Orosházi FKSE vezetői új edzőt kerestek Füzesi Ferenc helyére. A hazai kínálatból – Szörnyi Attila menedzser tájékoztatása szerint – Buday Ferencre (59 éves) esett a választásuk.
A több külföldi és hazai élcsapatot is megjárt, a férfiválogatott mellett másodedzősködő Buday legutóbb a Csurgóból faragott stabil első ligás együttest. A mesterrel egyelőre az évad végéig kötöttek szerződést.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

3 Responses to Buday Ferenc irányítja az Orosházát

  1. Visszajelzés: Buday Orosházára szerződött

  2. Zsedényi Péter szerint:

    Tisztelt Simon József,
    észrevétele természetesen jogos, mentségemre szolgáljon, hogy késő délután – a hír megjelenése idején – csupán pár percig voltam a gép előtt, így csak sebtében “feldobtam” a cikket. Természetesen most, hogy újra a számítógépnél vagyok, haladéktalanul orvosolom a problémát, egyúttal elnézést kérek a figyelmetlenségért.
    Üdvözlettel:
    Zsedényi Péter
    PS. A folyó sajnos tényleg visszafelé folyik… 🙁

  3. simon józsef szerint:

    tisztelt kollégák, a klub honlapjának szerkesztői,
    nem túl elegáns, hogy szó szerint átveszik a nemzeti sport online hírét.
    (ha már nem a klub tájékoztatja a sajtót egy ilyen fontos változásról, hanem “visszafelé folyik” a folyó, akkor legalább egy zárólejes forrásmegjelölés talán odaférhet)
    tisztelettel
    simon józsef

Vélemény, hozzászólás?