EHF-kupa: szerb és portugál játékvezetők

Az Európai Kézilabda Szövetségben (EHF) elkészült az EHF-kupa harmadik körének bíróküldése. Az első – dániai – találkozón szerb, az orosházi visszavágón pedig portugál játékvezetők ítélkeznek majd.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR idegenbeli mérkőzését a szerb Aleksandar Pandzic és Ivan Mosorinski fogja dirigálni, a rutinos páros már számos alkalommal fújt magyar csapatoknak (legutóbb szeptember 27-én a Csehovszkije Medvegyi ‒ MKB-MVM Veszprém és november 2-án a Viborg HK ‒ Győri Audi ETO KC BL-meccseken). A dániai találkozó EHF-delegáltja a cseh Ivan Dolejs lesz. Az összecsapás november 23-án, vasárnap ‒ számunkra szokatlanul korai időpontban ‒ 13:30-kor kezdődik majd Skjernben, a Skjern Bank Arénában.

A szerb Pandzic-Mosorinski, valamint a portugál Santos-Fonseca páros

A visszavágón ‒ amit egy héttel később, november 30-án rendezünk ‒ portugál játékvezetők, Duarte Santos és Ricardo Fonseca fújják majd a sípot (ők legutóbb ferbruárban bíráskodtak magyar érdekeltségű meccsen, a IFK Kristianstad ‒ Pick Szeged EHF-kupa összecsapáson). Az orosházi mérkőzésen az EHF képviseletében az osztrák Christian Kaschütz foglal helyet a pálya mellett. A találkozó 19:00 órakor kezdődik majd az Eötvös-csanokban, a találkozót a tervek szerint a DigiSport élőben közvetíti.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.