Csoknyai István: jól teljesítettek az orosháziak

A szövetségi edző szerint az OFKSE játékosai hozzájárultak a bravúros győzelmekhez a bécsi tornán. Miklós Gergő, Stranigg János és Szeitl László képviselte egyesületünket.

Hibátlanul nyerte az ausztriai felkészülési tornát a hétvégén a magyar férfi junior kézilabda-válogatott. A Csoknyai István által vezetett együttes – soraiban három orosházi játékossal – három győzelmet aratott: Magyarország – Szerbia 27-25, Ausztria – Magyarország 21-29, Lengyelország – Magyarország 25-30. A szövetségi edzőt arra kértük, értékelje néhány mondatban az orosházi kézilabdázók teljesítményét.

A tornagyőztes magyar U20-as fiúk

– Miklós Gergő és Szeitl László ott voltak az Európa-bajnokságon, velük régebb óta együtt dolgozok, Stranigg János Veszprémben volt játékosom, Ő most csatlakozott a válogatotthoz. Jani szépen fejlődik, csak jót tudok mondani róla, a maximumra törekszik. Miklós Gergő az osztrákok ellen végig a kapuban volt, és a másik két találkozón is nagyon jól teljesítette a részfeladatát. Szeitl Laci egyedül maradt beállóban, nagy teher hárult rá. Maximálisan odatette magát, védekezésben és támadásban is erősítette a csapatot – emelte ki Csoknyai István, hozzátéve: az orosházi klub játékosai hozzájárultak a bécsi tornagyőzelemhez.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.