NB I ifi: vereség hazai pályán

Nem bírtak a fiúk a mezőkövesdiekkel, főleg Kiss Rolanddal, aki 16-szor talált be. A pénteki mérkőzés összesen hetven gólt hozott.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Mezőkövesdi KC 31-39 (11-16)

NB I-es férfi ifjúsági kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 200 néző. Vezette: Medvegy, Rózsahegyi. Orosházi FKSE: Wagner, Udvari (kapusok), Holló 12, Almási 3, Roosz-Suba 1, Kovács, Zalai 1, Simon 2, Bánfi, Novák 5, Ravasz 2, Szilágyi, Laczi, Nagy A. 4, Kiss Alex, Zvolenszki 1. Edző: Buday Dániel.

Péntek délután hazai pályán játszott NB I-es ifjúsági együttesünk, az ellenfél a kövesdi gárda volt. Az első 15 percben fej fej mellett haladtak a csapatok: a 16. percben 8-8-at mutatott az eredményjelző. Ezt követően a vendégeké volt a pálya: a nyolc kövesdi gól mellett csak három orosházit jegyezhettünk fel a szünetig, így a félidő végére már biztos volt a vendégelőny.

A második játékrész sem indult jobban: gyors mezőkövesdi gólok jellemezték az első perceket, melynek nem igazán találtuk az ellenszerét. A fiúk aztán összekapták magukat, zárkóztak, de jelentősen már nem tudták csökkenteni a hátrányt. Ezen a délutánon biztosan, nyolc góllal nyert a Mezőkövesdi KC.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.