Biztos továbbjutás a Magyar Kupában

Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza — Orosházi FKSE-LINAMAR 20-27 (7-11)

Magyar Kupa férfi kézilabda-mérkőzés, 3. forduló. Nyíregyháza, 200 néző. V.: Horváth, Simó. Orosháza: IVANISEVIC — Benis, Németh G. 4, MAZIC 1, Cemas 3, Morva 3, Németh L. 2. Cs.: Herjeczki, Miklós (kapusok), MILOVIC 5, STRANIGG 5, Berta, Varsandán Á. 2, Tárkányi 1, Pásztor M. 1, Szeitl. Vezetőedző: Vladan Jordovic. A Nyíregyháza legjobb góllövői: Kleis, Tóth B. 4-4.
Hétméteresek: 3/2, ill. 1/0. Kiállítások: 6, ill. 16 perc. Kizárva: Berta (3×2 perc)
.

Az első játékrészben szigorúan védekezett az Orosháza, a nyírségiek ritkán jutottak el a vendégek kapujáig, ha mégis, akkor a mindvégig stabilan védő Ivanisevic kapus magabiztosan hárított. A házigazdák jó 10 percig nem is tudtak betalálni az OFKSE hálójába, így a biztos vezetés birtokában Jordovic mester legénysége minden tagjának lehetőséget adott a bizonyításra.

A második félidőben egy hét gólos sorozattal indított az orosházi csapat, így hamar el is dőlt a találkozó sorsa. A Nyíregyháza a vendégek hullámvölgyeit kihasználva megpróbált ugyan kozmetikázni az eredményen, de ez nem sikerült Varga Zsolt gárdájának. A két kulcsemberét (Buday és Benmiloud) nélkülöző OFKSE-LINAMAR megérdemelten jutott a kupaküzdelmek következő fordulójába.

Vladan Jordovic: – Koncentráltan játszottunk 60 percen keresztül, megérdemelten nyertünk, elégedett vagyok a játékosok teljesítményével.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.