A győzelem a cél péntek este

A Mezőkövesd ellen harcos, magabiztos játékot vár vezetőedzőnk. Sűrű a program, a feladat nem könnyű – ennek ellenére a győzelem a cél.

Már beszámoltunk arról, hogy jövő szerda helyett most pénteken játsszuk a Mezőkövesd elleni bajnoki találkozót, a válogatott játékosok programja miatt kértük, hogy korábban mérkőzzünk meg. 18 órától indul a találkozó, melyen komoly küzdelem várható. Az orosházi fiúk győzelmi ambíciókkal érkeznek a csarnokba.

– A Mezőkövesd csapata jelentősen megerősödött a tavalyihoz képest, szinte minden pozícióban van külföldi játékosuk. Ha ehhez még hozzáadjuk Skaliczki edző tudását, tapasztalatát, már világos is a kép, milyen csapatról van szó. Függetlenül a sűrű programtól, győzelmi ambíciókkal lépünk pályára, és az sem vezet félre bennünket, hogy a Mezőkövesd elveszítette az előző mérkőzését hazai pályán. Biztos vagyok benne, hogy a fiúk a pályán mindent beleadnak, az Orosházára jellemző harcosságot, áldozatkészséget a végsőkig. Csak ilyen hozzáállással tudjuk megvalósítani a céljainkat ebben a nehéz és kiegyenlített versenyben. Úgy gondolom, hogy ezt a játékosaim jól tudják és hiszek a győzelmünkben – emelte ki Vladan Jordovic.

A felnőttek előtt az ificsapatok is játszanak, 16 órától.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.