NB I/B: vereség a Nyíregyházától

Gondok voltak hazai oldalon a védekezéssel és a támadással is, magabiztosan nyert a vendég Nyíregyháza. A jövő heti ellenfél a Mezőkövesd.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Nyír-Flop-Holding Nyíregyháza 23-37 (12-15)

NB I/B-s férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 100 néző. Vezette: Dr. Janáky, Temesi. OFKSE: Miklós, Lipták (kapusok) – Maric 2, Szenteszki, Pásztor M., Pámer 1, Szeitl 2, Benák 1, Héjja, Sándor, Pásztor Á. 1, Tárkányi, Knezevic 6, Nagy A. 3, Stranigg 7, Soós. Edző: Pásztor István.

Vasárnap este hazai pályán játszotta soron következő bajnokiját U23-as csapatunk az NB I/B-s felnőtt pontvadászatban, az ex-orosházi Balda Ákost és Pánczél Zoltánt soraiban tudó Nyíregyháza érkezett Orosházára.

Nyitott védekezéssel kezdtek a mieink, hogy az ellenfél átlövőit távol tartsák – ez nagy részben működött is, támadójátékunkat viszont az első perctől sok hiba jellemezte. Az első játékrészben ennek ellenére még tudták tartani a lépést a fiúk, a szünetre háromgólos vendégelőnnyel mentek a csapatok.

Hatosfalas védekezés és továbbra sem hatékony támadójáték – ez jellemezte a második játékrészt. Az orosházi hibákat a nyíregyháziak könyörtelenül kihasználták, sok gyors gólt elérve fokozatosan növelték előnyüket. A vége nagyarányú vendéggyőzelem lett.

Pásztor István: – Fel kell keményednünk, hiszen ha ez a játék marad, folytatódnak az ilyen eredmények.

Csapatunk jövő szombati ellenfele a Mezőkövesd lesz, a nyíregyháziakkal pedig jövő héten is játsszunk, igaz, akkor már élvonalbeli csapatunk. Szerdán a Magyar Kupa keretében vendégeskedik Nyíregyházán az NB I-es Jordovic-legénység.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.