Bravúrgyőzelem serdülőcsapatunktól

A srácok olyat alkottak a pályán, ha visszagondolok, még most is könny szökik a szemembe – nyilatkozta a meccs után Barna Károly edző.

Békés NEKA – Orosházi FKSE 24-28 (14-12)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, Békés. OFKSE: RÁKÓCZI – KISS ALEX 4, SÜTŐ 6, SZABÓ 4, ZVOLENSZKI 6, SZKALICZKI 4, BLASKÓ 3. Csere: Majdán (kapus), NÉMETH 1, Szemenyei, Kristofóri, Kurta, Kiss Axel, Andrikó, Szigetvári. Edző: Barna Károly.

Fiataljaink számára szerdán érkezett el az idő, amikor igazi tétmeccsen bizonyíthatták rátermettségüket. A csoport egyik legerősebb csapatához látogattak.

Nagy elánnal estek egymásnak a csapatok, kemény védekezés jellemezte a találkozót mindkét oldalon. A félidőben kétgólos orosházi hátrányt mutatott az eredményjelző. Csapatunkon ennek ellenére látszott a tűz: a második félidő elején zsinórban lőttek négy gólt, és átvették a vezetést. Ezt követően még feljött a NEKA 17-18-ra, de ismét jött öt orosházi gól (többször emberhátrányban is), így hét perccel a lefújás előtt már héttel vittek a fiúk. Az utolsó két percet is sikerült emberhátrányban lejátszanunk, ekkor az ellenfél tudott kicsit “kozmetikázni” az eredményen, a bravúros győzelem azonban nem forgott veszélyben. Külön dicséret illeti azt a nyolc játékost, akik végig hozták a meccset, hiszen ezúttal sok cserére nem volt lehetőség.

Így örültek a fiúk a meccs után...

Barna Károly: – Felkészültünk becsülettel erre a mérkőzésre, de tudtuk, hogy nem lesz egyszerű Békésen, hiszen a hazai pálya minden előnyét élvezhették. A srácok olyat alkottak a pályán, ha visszagondolok, még most is könny szökik a szemembe. Szédületes védekezés, pontos támadásbefejezés, és ezt tetézte egy bravúros kapusteljesítmény – le a kalappal előttük. Köszönettel tartozunk a csapatot elkísérő szülőknek, akik nyolcadik emberként buzdítottak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.