NB I/B: súlyos vereség Egerben

Végig a vendéglátóknál volt az előny, csapatunknak nem sikerült az idegenbeli pontszerzés vasárnap délután.

SBS Eger ESZSE – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 32-20 (17-9)

NB I/B-s felnőtt férfi kézilabda-mérkőzés, Eger, 150 néző. Vezette: Asztalos, Bárkány. Orosházi FKSE: Miklós, Lipták (kapusok), Tárkányi 2, Pásztor M. 3, Stranigg 3, Szeitl, Benák 2, Knezevic 2, Szenteszki 1, Maric 4, Héjja 3, Soós, Pásztor Á., Jancsó, Pámer, Nagy. Edző: Pásztor István. Az Eger legjobb dobói: Dobó Zsolt 11, Halász Máté 11.
Kiállítások: 14, illetve 8 perc. Hétméteresek: 4/3, ill. 1/1.

Október 12-én Egerben lépett pályára Pásztor István csapata az NB I/B-s felnőtt bajnokságban. Hatosfalas védekezéssel kezdtek a mieink, de nem működött jól, könnyen átlőtték a vendéglátók. Támadásban sem ment: a távoli lövések nem hoztak gólokat, a mieink fizikálisan sem tudták felvenni a versenyt a jó erőkből álló, bajnokságra törő Eger ellen.

Sok technikai hiba jellemezte a játékunkat, a befejezések nem voltak pontosak, és a kapusteljesítmény is elmaradt a várttól. Végig dominálva, magabiztosan nyerték a vasárnapi meccset a hazaiak.

Pásztor István: – Sokat kell javítani a védekezésen, agresszívabbnak kell lennünk, sajnos idegenben nehezebben megy, ezen javítanunk kell.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.