OSB: újabb kiütéses siker

Papírforma eredmény született a serdülőbajnokság eheti fordulójában – többen is kiemelkedőt nyújtottak.

Orosházi FKSE – Túrkeve 48-12 (25-6)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, Orosháza. OFKSE: Majdán, Szemenyei 4, Sütő 4, Szabó 12, Zvolenszki 7, Szkaliczki 4, Blaskó 5. Csere: Rákóczi (kapus), Németh 2, Kristofóri 3, Kurta 2, Kiss Axel 2, Csányi 1, Szigetvári 1, Deák 1. Edző: Barna Károly.

A mezőny végéhez tartozó Túrkevét fogadta serdülőcsapatunk a legutóbbi fordulóban, és az esélyeknek megfelelően kezdték a mérkőzést. Határozott védekezés és pontosan felépített támadások jellemezték az első félidőt. A második játékrészben sokat cseréltek a mieink, ennek következménye, hogy a rendszerjáték helyett inkább az egyéni megoldások léptek előtérbe. Megérdemelt papírforma győzelmet könyvelhettek el a fiúk.

Barna Károly edző: – Koncentráltan, az ellenfélt nem lebecsülve kezdtük a mérkőzést. A második félidőben mindenki lehetőséghez jutott, ekkor viszont már nem volt olyan látványos, inkább csak eredményes a játék. Páran kimondottan jól játszottak: Rákóczi, Majdán, Szabó, Zvolenszki, Szkaliczki, Blaskó – ők kiemelkedtek a mai mérkőzésen. A többieknek is gratulálok. Következik a NEKA Békés, az a meccs már nem lesz egyszerű.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.