NB I ifi: elúszott az előny

A második félidő derekán már öt góllal is vezetett az Orosháza, de a Csurgó végül kiénekelte a sajtot a zöld-sárgák szájából.

Csurgói KK – Orosházi FKSE-LINAMAR 29-28 (12-13)

NB I-es férfi ifjúsági kézilabda-mérkőzés, Csurgó, 100 néző. OFKSE: Udvari, Wagner (kapusok), Zalai, Roosz-Suba 6, Simon 2, Nagy A. 8, Holló A. 7, Almási, Bánfi, Kovács 4, Ravasz, Laczi, Szilágyi, Zvolenszki 1. Edző: Buday Dániel.
Hétméteresek: 5/4, ill. 2/1. Kiállítások: 6, ill. 14 perc.

A találkozó első perceiben kiegyensúlyozott küzdelem folyt a pályán, ám fokozatosan elhúzott a Csurgó, a 12. percben már 8-3-ra vezettek a házigazdák a főként támadásokban sokat hibázó, de a védelemben sem jeleskedő Orosháza ellen. Buday edző időt kért, ami meg is hozta gyümölcsét: egy öt gólos szériával a 18. percben már 8-8-at mutatott az eredményjelző. Szívós küzdelemmel a vendég együttesnek a vezetést is sikerült megkaparintania a félidő finisére.

A második játékrész elején még őrizte előnyét az Orosháza, de a 36. percben megint egyenlített a Csurgó (16-16). Ekkor ismét egy huszáros orosházi sorozat következett, a 40. percben már öttel vittek Nagy Attiláék. Itt azonban elfogyott a tudomány, a vendégcsapat mintha minden puskaporát előtte volna, hosszú percekig nem sikerült a gólszerzés – a csurgóiak pedig meg sem álltak az egyenlítésig. A mérkőzés hajrájában kiélezett küzdelem folyt a pontért, pontokért. Felváltva estek a találatok, az utolsó percre két gólnyi előnyt szerzett a Csurgó, amiből egyet lefaragott ugyan az Orosháza, de az egyenlítés már nem sikerült.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.