Megnyerte hazai bajnokiját NB I/B-s csapatunk

A Pásztor-legénységnek a mérkőzés végén joggal szólt a „Szép volt fiúk!” Hattal húzták be a vasárnapi meccset a Törökszentmiklós ellen.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Arago Törökszentmiklós 27-21 (12-9)

NB I/B-s felnőtt férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 100 néző. Vezette: Horváth, Simó. Orosházi FKSE: Lipták, Miklós, Pámer 1, Maric 2, Szenteszki, Kóródi, Pásztor M. 3, Szeitl 5, Benák 4, Jancsó, Héjja, Pásztor Á., Tárkányi, Knezevic 8, Nagy A. 1, Soós 3. Edző: Pásztor István.

Vasárnap este a törökszentmiklósi alakulatot fogadta NB I/B-s csapatunk az Eötvös-csarnokban. A mérkőzés első perceiben jól működött a hatosfalas védekezésünk, majd kipróbálták a nyitottabb felállást is, ami szintén előnyt hozott. A több indításnak, illetve a rendezetlen védelem elleni támadásoknak köszönhetően háromgólos előnyre tettek szert a mieink a félidő végére.

Marko Knezevic nyolcszor volt eredményes (Fotó: Rajki Judit - OrosCafé.hu)

A második játékrészben ott folytatódott minden, ahol az elsőben abbamaradt: orosházi fölény jellemezte a találkozót. Annyit változott a játék képe, hogy kapusaink teljesítménye is javult. A magabiztos egyéni megoldásoknak köszönhetően biztos győzelmet ért el csapatunk.

Pásztor István: – Örülök, hogy jól védekeztünk, amihez jó kapusteljesítmény is párosult. Köszönjünk szurkolóinknak, hogy biztattak minket.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.