Tovább menetelnek serdülőink

Újabb nagyarányú győzelmet értek el a fiúk a csütörtök délutáni mérkőzésen, már az első félidő végére húsz góllal vittek.

Makói KC – Orosházi FKSE 17-42 (5-25)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, 5. forduló. OFKSE: Rákóczi – Kiss Alex 6, Sütő 2, Szabó 6, Zvolenszki 7, Szkaliczki 3, Blaskó 6. Csere: Majdán (kapus), Németh 2, Szemenyei 2, Kristofóri, Kurta 1, Kiss Axel 4, Csányi, Szigetvári 1, Andrikó 2. Edző: Barna Károly.

A várakozásnak megfelelően indult a csütörtöki mérkőzés: pontosan támadtak a mieink és precízen védekeztek, sok gyors és könnyű gólt értek el fiataljaink. Az első félidő végére már húsz gól volt a két csapat közötti különbség.

A második félidőben a cseresor kapott bizonyítási lehetőséget Barna Károly edzőtől. Volt, aki élt a lehetőséggel, de sajnos volt olyan is, aki nem. Ebben a játékrészben már több gólt kapott az orosházi csapat, ám a siker így is nagyarányú lett. Az OFKSE gárdája eddig valamennyi mérkőzését megnyerte a bajnokságban.

Barna Károly edző: – Az első félidőben többen is nagyon jól játszottak, dicséret illeti őket. Sajnos a második játékrészben pályán levőkből néhányan azt sem tudták, milyen “rendezvényen” vannak. Nekik egy szoros meccsen nem igazán tudok szerepet osztani. Sokat kell még fejlődnünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.