Tízzel verte az ifiket a Füred

A hazai pálya a Balatonfüred ifjúsági együttesének kedvezett a szombat délutáni bajnoki találkozón.

Balatonfüredi KSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 31-21 (17-12)

NB I-es férfi ifjúsági kézilabda-mérkőzés, Balatonfüred, 150 néző. Vezette: Altmár, Horváth M. OFKSE: Udvari – Zalai 1, Roosz-Suba 4, Simon 1, Nagy A. 3, Bella 1, Holló. Cs.: Wagner (kapus), Novák 5, Almási, Bánfi 2, Kovács 2, Ravasz 1, Luczi, Zvolenszki 1. Edző: Buday Dániel. A Balatonfüred legjobb dobói: Deák 8, Győri, Keresztes 5-5.
Kiállítások: 10, ill. 16 perc. Hétméteresek: 7/4, ill. 3/2.

Az 5. percben már 4-0-ra vezetett a hazai együttes, az Orosháza nem találta ellenszerét a masszív füredi védelemnek, így az első vendég találat csak a találkozó 7. percében született meg. A bizonytalan kezdést követően megjött az OFKSE góllövő kedve, a 18. percre egyenlíteniük is sikerült a fiúknak (9-9). A félidő második felében azonban visszavette az irányítást a Balatonfüred és a szünetig öt gólosra növelték előnyüket.

A második játékrész első perceiben még felváltva estek a gólok, de a házigazdák hamar tetemes előnyre tettek szert (8. p. 22-14), újabb tíz perc elteltével pedig már tíz találatnyi volt az előnyük (18. p. 28-18). Az Orosháza támadásai továbbra sem bizonyultak hatékonynak, sok hibával vezették akcióikat Buday Dániel edző tanítványai.

A hazai pálya minden előnyét élvező balatonfüredi együttes végül tíz gólos előnyét a lefújásig megőrizve magabiztosan győzte le az orosházi fiatalokat.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.