Füzesi: egy jó rajt sokat jelenthet

Az OFKSE szombati ellenfelének mestere, a korábban Orosházán is edzősködő Füzesi Ferenc sikeresnek ítéli csapatának felkészülését. A Balmazújváros szakvezetője optimista a bajnoki kezdést illetően is – írja a haon.hu.

– Bár közhelyesen hangzik, de azt mondhatom, jól sikerült a felkészülésünk. Szerencsére elkerültek bennünket a sérülések, sőt, a „gyengélkedő” játékosaink felépülése is jól halad. A három új tagunk is kezd beépülni a csapatba, olyan ütemben halad minden, ahogy kell. A felkészülési találkozóink bár vegyes eredményekkel zárultak, mindegyikből tudtunk tanulni, és ami külön öröm, hogy megnyertük a hazai rendezésű nemzetközi tornánkat – mondta el Füzesi Ferenc, a Balmazújváros vezetőedzője.

– Természetesen számunkra is fontos, hogy kezdjük a bajnokságot, egy jó rajt sokat jelenthet. Egy stabil klub otthonában, Orosházán indul számunkra a szezon. Optimisták vagyunk a bajnokságot, és a kezdést illetően is. Célunk, hogy megmutassuk, kik vagyunk, és mit tudunk, elsőként ki szeretnénk vívni a többi együttes tiszteletét, és elismerését. Városunkban nőtt a szurkolók lelkesedése, ezt mutatja, hogy a hazai tornánkon is szinte telt ház volt, bízunk benne, egész évben kitartanak mellettünk drukkereink – reménykedett a hajdúságiak mestere, aki már 17 éve edzősködik, főként az első osztályban, így számára nem lesz ismeretlen az „új” közeg.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.