Az EHF-kupában indulhat az OFKSE!

A Magyar Kézilabda Szövetség felkérte az Orosházi FKSE-Linamar csapatát, induljon a férfi kézilabda EHF-kupában. A klub örömmel lép ki a nemzetközi porondra – jelentette be szerdán a helyi férfi kézilabda egyesület elnöke.

Rajki István az OrosCafénak nyilatkozva elmondta, a nemzetközi szereplés megterhelő lesz a játékosoknak és anyagilag a klubnak is, azonban büszkék arra, hogy pályára léphetnek a férfiaknál a második számú európai sorozatnak számító EHF-kupában. A sorsolás a tervek szerint június végén lesz, az első mérkőzésre szeptember elején kerülhet sor.

A klubelnök új igazolásokról és egy orosházi nemzetközi tornáról is tájékoztatást adott. Tárkányi Bence (Győr), Pásztor Máté (Veszprém), Benis Bence (Mezőkövesd) – a három új szélső, akikkel már aláírta a szerződést az OFKSE. A tervek szerint átlövőt is igazolnak a július 14-én induló alapozás előtt.

A klub nemzetközi férfi kézilabdatornát szervez a nyárra. Augusztus 15-16-17-én nyolc csapat lép majd pályára városunkban a bajnoki szezonra történő felkészülés jegyében.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.