Jordovic: megérdemeltük az alsóházi első helyet

Vladan Jordovic vezetőedzőt arra kértük, értékelje az elmúlt bajnoki szezont, különös tekintettel csapatának rájátszásban nyújtott teljesítményére. A mester elégedetten nyilatkozott az együttes éves munkájáról.

– Amikor a bajnokság befejezéséről, azaz a rájátszás  végéről beszélünk, elmondhatom azt, hogy nagyon elégedett vagyok. Több ok is van az elégedettségre, mégpedig a játék, ahogyan játszottunk, és a szerzett pontok, amiket megszereztünk. A játék alapján, amit nyújtottunk, úgy gondolom, hogy teljes mértékben megérdemelten szereztük meg az első helyet az alsóházi versenyrészben.

Az a tény is ezt bizonyítja, hogy 5 ponttal előztük meg az utánunk következő csapatot. Egyetlen fekete pontunk az, hogy az utolsó hazai mérkőzésen a Vác ellen a szurkolóink előtt nem olyan szinten játszottunk, mint korábban az összes többi mérkőzésen. Összességében ha azt nézzük, hogy sok mérkőzésen nem tudtunk a teljes kerettel kiállni – a sérülések mérkőzésről mérkőzésre kísértek bennünket –, figyelembe kell venni azt is, hogy elég fiatal csapat vagyunk a bajnokságban. Különleges ok az elégedettségre, hogy egyes játékosoknál egyéni fejlődést, előrelépést tapasztalhattunk, láthattunk.  Az egyesületnél mindenki hisz abban, hogy ez a tendencia tovább fog folytatódni.

A játékosok május 29-én pihenőre mennek, ami alatt el kell végezniük az egyéni munkaterveket, hogy minél felkészültebben térjenek vissza az alapozási időszak kezdetére. A csapat a közös munkát július 14-én kezdi meg. Biztos, hogy lesznek jelentős változások, de a csapat alapja változatlan lesz.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.