Serdülő: kár a végéért…

Az Orosházi FKSE serdülői pontot, sőt pontokat is szerezhettek volna a KSI otthonában, de a végjáték a fővárosi együttesnek sikerült jobban.

KSI SE – Orosházi FKSE 32-31 (14-13)

OFKSE: Majdán – Zalai 3, Szilágyi 2, Bella 9, Simon 3, Novák 3, Ravasz. Cs.: Udvari, Rákóczi (kapusok), Almási 1, Szabó, Zvolenszki 9, Szkaliczki 1, Blaskó, Németh  Kristofóri. Edző: Barna Károly.

Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Nemzeti Kézilabda Akadémiához tartozó KSI-vel. Végig méltó ellenfelei voltunk a hazaiaknak, a második félidő elejét kicsit elszúrtuk, három gólt kaptunk és nem dobtunk egyet sem. Innentől viszont újból feltámadtunk, néhol oktató jelleggel lőttünk gólokat. 20 másodperccel a vége előtt 31-31 volt az állás, ekkor labdát szereztünk, de ahelyett, hogy ezzel éltünk volna, technikai hibát vétettünk és mint lenni szokott, gólt kaptunk.

Barna Károly: – Ha a végjátékban fegyelmezettebbek lettünk volna kettő, de minimum egy ponttal térhettünk volna haza. Kár a végéért, ettől eltekintve dicséret illeti a játékosaimat. Kicsit sok hetest és két perces büntetést kaptunk érzésem szerint.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.