Serdülő: a java még csak ezután jön

Az Orosházi FKSE serdülő csapata második győzelmét aratta a felsőházi rájátszásban, így továbbra is szorosan az élmezőny nyomában tanyázik.

Orosházi FKSE – PLER-Budapest II. 28-24 (17-9)

OFKSE: Rákóczi, Udvari (kapusok), Zalai 4, Kiss Alex 4, Szilágyi 5, Almási, Bella 4, Németh, Szabó, Simon 4, Zvolenszki 3, Novák 3, Szkaliczki 1, Blaskó, Kiss Axel, Kristofóri. Edző: Barna Károly.

Szépen, taktikusan kezdtük a mérkőzést, viszont hol támadásban, hol védekezésben buta hibákat vétettünk és ennek tudható be, hogy a félidei különbség nem lett két számjegyű. A második játékrészt túlzott elbizakodottság jellemezte, ennek tudható be, hogy leadtunk az előnyünkből. Később kapkodóvá és esetlegessé vált a játékunk, ennek köszönhető a kis különbségű győzelmünk. Remélhetőleg a játékosok átérzik, hogy ennél több kell a későbbi győzelmekhez, hiszen a java csak ezután következik. Ha ez így lesz – és miért ne lenne így? –, akkor okozhatunk még a következő ellenfeleinknek nehéz mérkőzéseket.

Barna Károly: – A második félidőt felejtsük el, az első félidőben nyújtott teljesítményünkre kell alapozni, és ezek pozitívumainak kiemelésével kell tovább dolgozni a következő sikerek érdekében.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.