Marosmenti teadélután

Az orosházi serdülő fiúk talán túlságosan is jó hangulatú mérkőzésen hozták el a kötelező két pontot a sereghajtó Makó otthonából.

Makói KC – Orosházi FKSE  24-41 (11-22)

OFKSE: MajdánZalai 6, Szilágyi 3, Bella 3, Simon 1, Novák 3, Blaskó 2. Cs.: Rákóczi, Udvari (kapusok), Zvolenszki 5, Szkaliczki 5, Sütő 5, Szabó 8, Makai, Kristofóri 2, Andrikó. Edző: Barna Károly.

A sereghajtó Makó otthonában tudtuk, hogy nem ez lesz az év mérkőzése, hiszen mind tudásban, mind a célok elérésében más az elvárás mindkét csapatnál. A bemelegítéskor Udvari Bertold kapus jelezte, hogy sérülése rosszabbodott, ezért ő nem tud pályára lépni. Orvosi kivizsgálásra szorul.

A megbeszélt taktika az volt, hogy felszabadultan játszunk, viszont tiszteljük az ellenfelet annyira, hogy egyetlen nagyképű, megalázó mozdulatunk se legyen ezen a mérkőzésen. Ebből aztán egy családi teadélután kerekedett a pályán, olyannyira, hogy kapusaink a labdával való találkozás lehetőségét is a minimálisra csökkentették. Talán a két kapusnak volt összesen 6 védése, de ez sem okozott törést a jó kedvükben, mosolyogva tették a “dolgukat”. Mindenki felszabadultan játszott, még ha ez néha nem is volt eredményes. A szimpatikus házigazdák mindent megtettek azért, hogy a különbség ne legyen még nagyobb. Hozzá kell fűzni, hogy mi is.

Barna Károly: – Jó hangulatú mérkőzésen vagyunk túl, végig élveztük saját magunk és az ellenfél társaságát. Valószínű, hogy a mai mérkőzésre a kapusaimat Stevie Wonder készítette fel.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.