Játékosszemmel – Raffai András

Heti minisorozatunkban ezúttal együttesünk egyik irányító játékosa, Raffai András osztja meg gondolatait a múlt heti és az e hét végi bajnoki találkozókkal kapcsolatban.

– Mit vártál magadtól és a csapattól a hétvégi mérkőzés előtt?
– Nagyon bizakodva vártuk a mérkőzést. Egész héten úgy dolgoztunk, hogy győztesen jöjjünk le a pályáról. Sajnos a sérüléshullám, ami a csapatot sújtja, még mindig érezhető a játékunkban, de bízom benne, hogy kicsit több szerencsével, és ha a “külső tényezők” is azt akarják, akkor a jó eredmények sem maradnak el.

– Hová vártad csapatodat a bajnokság kezdetén?
– A csapatot a 6-8. hely valamelyikére vártam az év elején. Úgy gondolom, hogy még semmi sincs veszve, hiszen sok mérkőzés hátra az alapszakaszból, illetve a rájátszás is hátra van.

– Mit gondolsz, miben kell még fejlődni a céljaitok elérése érdekében?
– Ha a kitűzött célokat el szeretnénk érni, akkor még elszántabban kell edzenünk és még erőszakosabban kell a mérkőzésen játszanunk.

– Hétvégén a Csurgó csapata látogat hozzánk, mit várhatunk a csapattól?
– A Csurgó elleni mérkőzés igen nehéznek ígérkezik. Az idegenbeli mérkőzést nagyon elrontottuk. A célunk nem lehet más, mint hogy alaposan megnehezítsük a dolgukat és akkor hátha sikerül egy bravúrt elérnünk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.