Játékosszemmel – Morva Zoltán

Játékosainkat megszólaltató sorozatunkban ezúttal Morva Zoltán válaszol kérdéseinkre – a közelmúltbeli és az előttünk álló mérkőzésekről.

– A balatonfüredi mérkőzés után milyen tanulságot szűrtél le magadban?
– Úgy gondolom, hogy a védekezésünk ismét rendben volt – egy-két kisebb hibát leszámítva. A probléma inkább támadásban jelentkezett, amikor visszaállt a Füred hatos falra, akkor kicsit megakadtunk, nem jöttek be az átlövések és szélre sem tudtunk helyzetet kialakítani. Továbbra is azon kell dolgoznunk, hogy támadásban eredményesebben játsszunk és a szélsőinknek is sokkal több helyzetet kell kialakítani.

– A Provident Junior Válogatott most játszott a legjobb felállásában, milyen benyomásod volt róluk és a mutatott játékukról?
– Az első benyomásom az volt, hogy nagyon magasak és erősek. A második pedig, hogy ha két-három alkalommal körbemegy a labda, akkor azért egy az egyben sebezhetőek voltak. Az összeszokottság hiánya látszott rajtuk, mivel idén először játszottak ebben az összeállításban.

– Magyar Kupa mérkőzésén Dabason fogtok pályára lépni. Számodra mit jelent ez a kupasorozat, voltál már a négyes döntőben.
– Azt mindenki tudja, hogy a döntőt – ha csak valami hatalmas nagy csoda nem történik – a Veszprém és a Szeged fogja játszani. Nekünk az a célunk, hogy minél tovább jussunk ebben a kupasorozatban. A négyes döntőbe még nem sikerült egyszer sem bekerülni, de remélem egyszer ennek is eljön az ideje.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.