Jön a Csurgó

Az Orosházi FKSE október 2-án, szombaton hazai pályán fogadja a Csurgói KK együttesét. A vendégek a legutóbbi fordulóban szoros mérkőzésen szenvedtek vereséget a BL-résztvevő Tatran Prešov csapatától. A találkozó után a csurgóiak mestere, az ex-orosházi Bakó Botond értékelte gárdájának teljesítményét.

– Egy BL-ben szereplő együttes ellen 52 percig kiválóan teljesítettünk a mai napon, de még ekkor is megvoltak a lehetőségeink, hogy 3 találattal is meglépjünk ellenfelünktől, azonban ziccereinket elhibáztuk, míg ellenfelünk kapusai kiválóan védtek, amiből ráadásul gyors indításgólokat is sikerült szerezniük. Az öt gólos vereség, úgy gondolom, hogy nem volt benne  a mérkőzésben, hiszen végig fej-fej mellett haladt a két csapat. Játékunk ezúttal lendületes és magabiztos volt, azonban ziccereink értékesítésére és a visszarendeződésre jobban kell figyelnünk. Felszabadultan és dinamikusan kézilabdáztunk, mindezek mellett pedig több jó egyéni teljesítményt is láthattam, aminek örülök. Remélem sikerül ezt a formát megtartanunk és átmenteni a bajnoki mérkőzéseinkre is.

(Forrás: www.cskk.hu)

A Csurgói KK legeredményesebb játékosai: a Dunaferrből nyáron igazolt Miss Zoltán 21, a román HCM Constantából érkezett Darko Pavlovics 17 góllal, valamint a hajdani orosházi “aranycsapat” tagja, Oláh Gábor 16 találattal.

A somogyi gárdát erősíti még többek között a többszörös juniorválogatott Munkácsi Máté, aki a PLER-ből érkezett Csurgóra, az utánpótlás válogatott szlovén védő Darko Trivkovic, a szlovák válogatott irányító Vadkerti Gábriel, valamint a rutinos Frey Tamás, aki korábban évekig a Debrecen csapatának meghatározó játékosa volt.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

6 Responses to Jön a Csurgó

  1. szilas szerint:

    BENKŐ ZOLTÁN ! NEVETHETEK?? CSAK A CSURGÓÓÓ!!!

  2. Benkö Zoltán szerint:

    Szilas.Várd ki a végét.Az nevet aki utoljára nevet.

  3. szilas szerint:

    Benkő Zoli! lehet, hogy egyszer nyerni fogtok , nem akarlak elkeseríteni, de az nem most lesz

  4. Kicsi szerint:

    A Pécs is beerősített, de nem lesz gond. Jók az információim, hogy lett egy új igazolás?

  5. Laccesz szerint:

    Még mindig nem az a csapat ellen játszunk aki ellen ha nem nyerünk nagy baj lenne. Voltak már itt edzőmeccsen tudjuk, hogy jobbak nálunk. Sorsolás nagyon rossz de a mi meccseink a Mezőkövesd ellen kezdődnek és Pler, Pécs lesz az igazán fontos.

  6. Benkö Zoltán szerint:

    Remélem egyszer gyözni is fogunk az NB1ben ez most fog lenni szombaton.

Vélemény, hozzászólás?