Új támogatónk világszínvonalon gyógyít

Megállapodás született a BTL Magyarország Kft és az Orosházi FKSE között. A megállapodás értelmében az egyesület világszínvonalú rehabilitációs eszközökkel tudja kezelni sérült játékosait és ezzel, napokkal vagy akár hetekkel képes gyorsítani felépülésüket.

Egyesületünk egy lézer, mágnes és elektroterápiás rehabilitációs valamint hordozható készülékekkel gyarapítja eszközparkja. A klub birtokába kerül továbbá egy defibrillátor, ami az újraélesztés nélkülözhetetlen eszköze, és az elkövetkező időszakban a mérkőzések kötelező eleme lesz.

Partnerünk rövid bemutatkozása:

Kérem, engedjék, meg hogy bemutassam önöknek a BTL Magyarország Kft rövid történetét és termékeit.

Anyavállalatunk, a BTL 1991-ben alakult. Napjainkban a világ 5 vezető orvosi és esztétikai berendezés gyártóinak egyike. Főbb piacaink közé tartozik az USA, EU, valamint Kelet-Ázsia.
Gyors növekedésünk és egyre szélesedő termékpalettánk kulcsa cégünk innovatív fejlesztéseiben, és embereink törekvő természetében keresendő. Stratégiánk sikerét jelzi az is, hogy vevőinket kiemelkedően kedvező kereskedelmi feltételekkel tudjuk kiszolgálni.

Cégünk 4 különböző területen működik: fizioterápia, kardiológia, pulmonológia, és orvosi esztétika. Fizioterápiás palettánk között megtalálhatók az elektroterápia, lézerterápia, ultrahang terápia, mágnes terápia, sokkhullám terápia, valamint ágyak és gyógyászati kádak gyártása. Kardiológiai szegmensünk széles skálán ajánl EKG készülékeket, terheléses és holter rendszereket, valamint szoftver megoldásokat. Pulmonológiai termékeink asztali spirométerekből, valamint EKG-val kombinált spirométerekből állnak.

A BTL esztétikai orvostudomány divíziója a világon egyedülálló gyártási technológiákat vonultat fel az alakformálás, bőrfeszesítés és ránceltávolítás területén.

Termékeinket mindig a felhasználói igényeket felkutatva, és a jövő kor orvostudományi fejlődésének elvárásaihoz igazodva, innovatívan fejlesztjük. Cégünk központi telephelyén összesen 70 fejlesztőmérnök, és 150 fő, a gyártásban dolgozó kollégánk segítségével készülnek el azok a termékek, melyek a világban már több mint 50 országban vannak jelen a piacokon és partnereinknél.

Minden termékünk rendelkezik ISO és CE minősítéssel, valamint használatuk az US FDA által is elfogadottnak minősült. A BTL büszke minőség politikájára, amely szerint orvosi készülékei folyamatosan megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.