OFKSE utánpótlás: összetartás Gyöngyösön

Háromnapos programot szervezett az Orosházi FKSE kézilabdaklub a serdülő-, ifjúsági- és juniorcsapat részére. Gyöngyösre utazott mintegy negyven fiatal Pásztor István és Barna Károly edzők vezetésével, ahol fizikai és technikai felméréseken vettek részt.

Háromnapos programot szervezett az Orosházi FKSE kézilabdaklub a serdülő-, ifjúsági- és juniorcsapat részére. Gyöngyösre utazott mintegy negyven fiatal Pásztor István és Barna Károly edzők vezetésével. Összetartáson vettek részt.

– Négy edzést tartottunk, a korosztályoknak megfelelő fizikai és technikai felmérések zajlottak, melyek segítik majd az alapozási időszak programjának összeállítását. Jó volt a hangulat, a felmérések után pedig sok játék következett, mely során a most csatlakozó új csapattagokat is megismerhettük – mondta el az OrosCafénak Pásztor István edző.

A fiatalokra a héten még két edzés vár, majd következik a nyári pihenő. A serdülő-, ifjúsági- és juniorcsapat alapozása a következő bajnoki szezonra – napi két edzéssel – a tervek szerint július közepén indul.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.