Új edző és új játékosok

Vladan Jordovic NB I-es férfi kézilabdacsapatunk új edzője. Goran Dukic távozik, és három játékost – Széles László balszélsőt, Cifra Tibor jobbkezes átlövőt, valamint a szerb Igor Milovicot – is leigazolt a klub.

Az Orosházi FKSE-Linamar szerződést kötött a szerb Vladan Jordovic edzővel, aki az új szezontól NB I-es felnőtt kézilabdacsapatunk vezető trénere – jelentette be pénteken az orosházi klub alelnöke, Vajer Tamás.
– Szerdán írtuk alá a szerződést az elismert szakemberrel, aki aktív játékos pályafutása lezárását követően 2002 óta dolgozik edzőként. Nyolc évig a Jugovic Káty trénere volt, 2010-ben megválasztották az év edzőjének Szerbiában. 2010-től másodedzője a szerb felnőtt férfiválogatottnak. Jelenleg a szerb mediterrán válogatott szövetségi kapitánya – ismertette a legfontosabb információkat az új trénerről Vajer Tamás alelnök.

Vladan Jordovic 2008 óta előadó az Újvidéki Testnevelési Egyetemen, kézilabdát oktat. Házas, kisfia 4 és fél éves.
– Megtiszteltetés, hogy az Orosházi FKSE-Linamar edzője lehetek. Előző egyesületem, ahol nyolc évet dolgoztam, hasonló felépítésű, azaz nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásnevelésre – emelte ki a vezetőedző.

Az OFKSE új játékosokat is igazolt. Széles László balszélső a Csurgói KC-ból érkezik Orosházára, és szintén a csurgói egyesületből jön a békési származású Cifra Tibor jobbkezes átlövő. A távozó Goran Dukic helyére leigazolták Igor Milovicot. A 24 éves balkezes átlövő a szerb reménységek között szerepel, egy évre kötöttek vele szerződést.

Megtudtuk azt is, hogy a serdülő-, ifjúsági- és juniorcsapat felelős vezetője és edzője az orosházi Pásztor István lett. Segítői Barna Károly és Budai Dániel lesznek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.