Nem sikerült a bravúr

A hétvégén Debrecenben került megrendezésre az utánpótlás-bajnokság U14-es korcsoportjának országos elődöntője, ahol hat csapat vetélkedett az országos döntőbe jutásért. Az orosházi fiúk a “halálcsoportba” kerültek a házigazda Debrecen és a Pick Szeged társaságában.

A másik csoportban a Bp. Honvéd, a Sárospatak és a Miskolc csapata vetélkedett.

Első találkozónkat a Debrecen ellen játszottuk, melyen papírforma-eredmény született, vereséget szenvedtünk.

A következő mérkőzésünket a Pick csapata ellen vívtuk, sajnos az 50. másodpercben a meghatározó átlövőnk, Sütő Martin egy ütközés következtében a fejét beütötte a parkettába, és mentő vitte be a kórházba, tehát őt a torna hátralevő részében nélkülöznünk kellett. Ez a sérülés mentálisan teljesen összezavarta a játékosokat és két gólos vereséget szenvedtünk.

Ez a vereség azt eredményezte, hogy nem jutottunk a keresztjátékba és pihenés nélkül rögtön az 5. helyért játszottunk, ahol a Miskolcot 16 góllal győztük le, így az 5. helyen végeztek fiataljaink.

Csapat tagjai: Majdán Márk, Druga Richárd, Kiss Alex, Sütő Martin, Zvolenszki Attila, Kristofóri Botond, Szkaliczki Dániel, Blaskó Tamás, Balázs Olivér, Andrikó Ádám, Kiss Axel, Szabó Csanád, Németh István, Szemenyei Zoltán, Dancsó József. Edző:Barna Károly

Barna Károly: – Sajnos a gyerek kézilabdában sincsenek csodák. Ezen az elődöntőn tudtuk jól, hogy a Debrecen és a Honvéd a favorit, és az esélyeknek megfelelően ők jutottak az országos döntőbe. Számunkra a 3. hely megszerzése volt az, ami elérhető lehetett volna. Azt gondolom, ha nincs az a sérülés a Pick mérkőzésen, gyerekeim ezt meg is szerzik. Sajnos kisebb hétközi sérülések, és megfázásos betegségek is nehezítették a helyzetünket.
Mindezek mellett minden játékosomat a legnagyobb dicséret illeti, mert mindent megtettek a sikerért. Olyan csapatoktól kaptunk ki, akik sokkal több mérkőzést játszottak, hiszen ők minden héten valamilyen bajnokságban szerepelnek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.