Április 5-én indul a rájátszás

A Pécs lesz az első ellenfele NB I-es férfi kézilabdacsapatunknak. Füzesi Ferenc vezetőedző szerint minden meccsen reális esély van a pontszerzésre.

Április 5-én, pénteken 18 órától a Pécs ellen hazai pályán kezdi meg a rájátszás küzdelmeit az Orosházi FKSE-Linamar NB I-es férfi kézilabdacsapata. Füzesi Ferenc vezetőedzőt kérdeztük a felkészülésről, a célokról.

– Az alapszakaszt követően gyakorlatilag nem is hagytuk abba az edzéseket, bár a hétvégén volt egy négynapos szünet, ami nagyon jó tett a játékosoknak. Azóta folyamatosan edzünk, készülünk a rájátszásra. A menetrend is megvan, a Pécs ellen indítunk, jó alkalom lesz arra, hogy revansot vegyünk a legutolsó mérkőzésért. Május végéig tart a rájátszás, a cél egyértelmű: a lehető legtöbb mérkőzést szeretnénk megnyerni. A múlt szezonban nagy sikerrel vettük a rájátszás küzdelmeit, hatból hat meccset hoztunk, bízunk a hasonló sikerben ezúttal is. Az alapszakasz mutatja, hogy ezen csapatok ellen idegenben is jó eredményeket értünk el, igaz volt hazai botlás is, gondolok a Vác elleni találkozóra. Úgy gondolom, minden meccsen reális esélyünk van a pontszerzésre, a győzelemre – emelte ki az OFKSE vezetőedzője, Füzesi Ferenc.
A trénertől megtudtuk, hogy a csapat jó fizikai állapotban van. Goran Dukic küzd komoly sérüléssel, de bíznak abban, hamar rendbe jön.

Az április 5-i, Pécs elleni hazai meccs 18 órakor kezdődik. Ezt követően április 10-én, szerdán Balatonfüreden lép pályára az OFKSE. Április 23-án, kedden hattól kerül sor az Orosháza-Vác találkozóra, majd 26-án a Cegléd otthonában küzdenek a pontokért a fiúk. Május 5-én Pécs-Orosháza, 11-én Orosháza-Balatonfüred meccset rendeznek. Május 19-e, vasárnap 18 óra az időpontja a Vác-Orosháza bajnoki párharcnak, május 26-án, 18 órától a ceglédieket fogadja az OFKSE a rájátszás keretében.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.