U14-es bronzérem Dabasról

Hat csapat lépett pályára a III. Dabas-kupa kézilabdatornán, az orosháziak a bronzmeccsen a Kecskemétet verték.

Március 14-én rendezték meg a III. Dabas Kupa kézilabdatornát, melyen az OFKSE U14-es csapata is pályára lépett. Ebben a korosztályban hat csapat vett részt a küzdelmekben két csoportban. Az “A” csoportban szerepelt a Bp. Kőrösi DSK, a Vác és az FTC, míg a “B” csoportot a Dabas, a Kecskemét és az OFKSE alkotta.

Fiataljaink csoportelsőként jutottak a keresztjátékba, ahol vereséget szenvedtek a Vác csapatától. A harmadik helyért a Kecskeméttel kerültek újra össze az orosháziak, és 11 gólos győzelmükkel bronzérmet nyertek.

Barna Károly edző a dabasi megmérettetés után elmondta, hogy a torna jól szolgálta a felkészülést a hétvégi országos elődöntőre.
– Mindannyian tudjuk, miben kell javulnunk, hogy sikert érhessünk el a debreceni ERIMA országos elődöntőn. Ezen dolgozunk – emelte ki a tréner.

Az orosházi csapat tagjai: Majdán Márk, Kiss Alex, Sütő Martin, Zvolenszki Attila, Kristofóri Botond, Szkaliczki Dániel, Blaskó Tamás, Andrikó Ádám, Kiss Axel, Dancsó József, Balázs Olivér, Szemenyei Zoltán, Szabó Csanád, Németh István. Edző: Barna Károly.

A torna végeredménye:
1. Vác
2. Bp. Kőrösi DSK
3. OFKSE
4. Kecskemét
5. FTC
6. Dabas

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.