Kekezovic, Frey és Pál távozik

Pénteken volt NB I-es férfi kézilabdacsapatunk évadzárója, Goran Dukic érdemelte ki a legjobb játékosnak járó elismerést. Kekezovic a Pick Szegednél folytatja, Frey és Pál Gergely is távozik.

Május 25-én este tartotta évadzáróját az Orosházi Férfi Kézilabda Sportegyesület. NB I-es csapatunk százszázalékos rájátszásbeli teljesítménnyel biztosította be helyét az élvonalban. A péntek esti programon Rajki István klubelnököt kértük egy rövid összegzésre. Megtudtuk, három játékos távozik a csapattól, és július 16-án indul majd a felkészülés a következő szezonra.
– Úgy gondolom, előrelépés történt az egyesületnél, kivívták a játékosok a bennmaradást az NB I-ben. Most arról beszélünk, ki az, aki marad, és ki az, aki elmegy, a távozó játékosok helyére pedig újakat kell majd igazolni. A következő hetekben egyeztetünk játékosokkal, vezetőséggel, szeretnénk megszilárdítani a csapatot, az egyesület eredményességét – emelte ki a klubelnök.

Három játékos távozik az OFKSE-től. Korábban már megírtuk, hogy Marinko Kekezovic a Pick Szegednél folytatja, de Frey Tamás és Pál Gergely is elhagyja Orosházát.
– Azt már korábban tudtuk, hogy Marinko Kekezovic Szegedre megy. Frey Tamás a Gyöngyös csapatánál folytatja, és ma reggel Pál Gergely is bejelentette, hogy elmegy egy másik egyesülethez, elsősorban családi okok miatt. Mindhárman hangsúlyozták, hogy jól érezték itt magukat. Úgy gondolom, ennek a három embernek a helyére mindenképpen hasonló kategóriájú játékosokat kell hozni – hangsúlyozta Rajki István.

A felkészülés a következő bajnoki szezonra július közepén indul az OFKSE-nél.
– Köszönjük a szurkolóknak, az önkormányzatnak, a szponzoroknak azt a hozzáállást, amivel segítettek minket, és feltétlen számítunk rájuk a jövőben is. Úgy gondolom, egy családot alkotunk már, a rájátszásban pedig hat meccsen 100 százalékos teljesítményt nyújtottak a fiúk. Szeretnénk azt, hogy amikor július 16-án elindul az alapozás, olyan játékosok álljanak a vezetőedző rendelkezésére, akik megállják a helyüket az NB I-ben, és tudják teljesíteni a követelményeket, sok örömet okozva ezzel az orosházi sportszerető közönségnek is – tette hozzá az OFKSE elnöke.

A péntek esti programon átadták az elismerést a legjobb játékosnak is. Ebben a szezonban ezt a címet Goran Dukic érdemelte ki.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?