Az OFKSE átgázolt a Tatán

Tatai HAC – Orosházi FKSE-Alexandra 25-36 (13-18)

NB I-es férfi kézilabda bajnoki rájátszás, Tatabánya, 100 néző. Vezette: Bujdosó, Tomecskó. OFKSE: HERJECZKI – Balda 4, DUKIC 7, FREY 5, Mazic 2, Pál 2, KEKEZOVIC 8. Csere: Pajkó (kapus), Ambrus 2, Bali 1, Kovács A., Yassine BENMILOUD 4, Raffai, Maric 1. Edző: Füzesi Ferenc. Tatai HAC: Czérna – Sütő 1, SZÁM 6, Kanyó 2, Hódi, BASKY 6, Vadász 2. Csere: Melhardt (kapus), Zeck 3, Kanyó B., Bognár, Sütő 1, Hajdú, Lehőcz 3, Hegedűs 1, Varga, Endrődi 1. Edző: Kanyó Antal.
Kiállítások: 4, ill. 10 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 1/1.

A rájátszás negyedik mérkőzésén a Tatai HAC ellen Tatabányán lépett pályára szombat este az OFKSE. Tatai góllal indult a találkozó, de Pál Gergely révén gyorsan megvolt rá a válasz. Innen felváltva estek a gólok. Az orosházi védelem a meccs elejétől jól működött, és gyors indításokkal fokozatosan növeltük az előnyt. Jól jöttünk ki emberhátrányokból is, a 20. percben már háromgólos orosházi vezetést mutatott az eredményjelző. A félidő hajrájában aztán tovább javult a játékunk, támadásban és védekezésben is, így a szünetben öttel vittünk.

A második játékrész is kitűnően indult, három perc alatt megléptek az orosházi fiúk 13-20-ra. Jól játszott a csapat, és bár támadásban voltak ugyan hibák, de ma ez is belefért. Fokozatosan növelték az előnyt, a gólgyártás is ment rendesen. Az 54. percben rászámoltak az orosházi szurkolók a tatai együttesre, tízzel vitt az Orosháza. Az utolsó percekben aztán már igazi örömjátékot láthattunk a mieinktől, mindenki hozzátette a magáét.

Az OFKSE magabiztosan, jó játékkal nyerte negyedik rájátszásbeli meccsét is, így százszázalékos.

Füzesi Ferenc: – A második félidei jó játékkal hoztuk a találkozót.

Kanyó Antal: – Gratulálok az Orosházának.

A mérkőzést május 7-9 között megnézhetitek a városi tévében 17 és 22 órától. Jövő pénteken pedig irány az Eötvös csarnok, a Mezőkövesd érkezik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?