Bajnokok az U14-es fiúk!

Szarvason játszotta az idény utolsó mérkőzéseit a területi bajnokság felsőházában az Orosházi FKSE-Tokai U14-es együttese. Branyiczki György csapata már az első találkozón, a Pick Szeged ellen bebiztosította bajnoki címét.

Pick Szeged – Orosházi FKSE-Tokai 18-25 (8-13)
Orosháza:
 Botos (kapus), Ambrus B. 8, Ambrus M. 3, Bajnóczi, Bubla 5, Kis M. 2, Kiss-Horváth 5, Prozlik 2, Szénási. Edző: Branyiczki György.

Orosházi FKSE-Tokai – Sütő Kézisuli 26-26 (11-14)
Orosháza: Botos, Szabó-Kiss (kapusok), Ambrus B. 12, Ambrus M., Bajnóczi, Bubla 5, Kis M., Kiss-Horváth 3, Lengyel 1, Sárközi, Szénási 5. Edző: Branyiczki György.

Branyiczki György: – Az U14-es forduló utolsó játéknapjának Szarvas adott otthon. Nagyon nagy téttel bíró mérkőzéseket rendeztek a végső sorrend szempontjából, ugyanis rivális csapatok küzdöttek egymás ellen. Mivel az első mérkőzésén a legnagyobb rivális Békéscsaba kikapott a házigazdáktól, így nekünk 2 pont kellett a bajnoki címhez a két hátralévő mérkőzésünkön. Az első meccsen ellentmondást nem tűrően játszottunk, fegyelmezettek voltak a játékosok, a taktikai utasításokat végig betartották, szinte hibátlanul játszottak. Ezzel a győzelemmel sikerült bebiztosítani az első helyünket a tabellán. A második mérkőzés előzetesen könnyebbek tűnt, sajnos itt már látszódott a koncentráció hiánya. Több volt a hiba a játékokban, amitől az ellenfél belelkesedett, így a mérkőzés végéig futottunk az eredmény után. Az utolsó percben történt egy kis technikai malőr, ezáltal döntetlen lett a meccs vége. Összességében büszke vagyok az összes játékosomra, ugyanis megmutatták, hogy téthelyzetben is tudnak szépen és eredményesen kézilabdázni. Külön köszönet jár ismét azoknak a szülőknek, akik végig szurkolták velünk ezt a szezont, és segítették a munkánkat minden helyzetben.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.