Serdülő, ifi: jövőre is az élvonalban

Az I. osztályú serdülő és ifjúsági bajnokság utolsó fordulójában Kecskeméten vendégszerepeltek csapataink. Az OFKSE mindkét együttese a tabella 12. helyén zárt, a következő szezonra is megőrizve ezzel élvonalbeli tagságát.

Kecskeméti TE – Orosházi FKSE-Tokai 23-27 (9-15)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Kecskemét, 100 néző. V.: Kovács G., Papp B. Orosháza: Balázs (kapus), Benkő, Borbély 7, Fábián 2, Fehér, Furka 9, Hajnal, Koós Á., Koós R., Kun 1, Nánási 1, Paku, Szeremi 3, Zolnai 4. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 10, ill. 16 perc. Hétméteresek: 7/4, ill. 3/2.

Zalai Csanád: – Egy igazán kemény, nagyon parázs hangulatú mérkőzést játszottunk, amibe egymást rángatták bele a csapatok. Az elejétől kezdve kellően agresszív volt a védekezésünk és ismét volt egy nagyon jó kapusteljesítmény is mögötte. A 34. percben Benkő Beni piros lapja után viszont már könnyebben jutottak át rajtunk, de így is sikerült megőrizni az előnyünket egészen a mérkőzés végéig, a támadásban mutatott több jó egyéni teljesítménynek köszönhetően. Nagyon örülök, hogy ilyen szépen, győzelemmel sikerült lezárnunk ezt az igencsak változatos, akadályokkal teli, hosszú szezont. Köszönjük szépen a mi Csirkénknek az egész éves szurkolást, és hogy valamennyi idegenbeli mérkőzésünkre elkísért bennünket, illetve azoknak a szülőknek is, akik többször is velünk tartottak. Nem utolsó sorban pedig nagyon szépen köszönöm a játékosaimnak az egész éves hozzáállásukat és kitartásukat! A kiöregedőknek jövőre már az ifi korosztályban kell szerepelniük, de idén is bebizonyították már, hogy hasznos tagjai tudnak lenni a csapatnak. A 2005-ös játékosok pedig úgy gondolom, a szezon második felére már fel tudták venni a bajnokság ritmusát és akárcsak itt tavasszal, jövőre az egész szezonban nagy szerepet kell vállalniuk az U16-os játékosokkal kiegészülve. Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Kecskeméti TE – Orosházi FKSE-Tokai 39-32 (23-14)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Kecskemét, 80 néző. V.: Kovács G., Papp B. Orosháza: Opavszki 1, Paulik (kapusok), Bencsik 1, Benkő 1, Borbély, Fábián 2, Farkas S. 2, Furka 1, Gönczi 5, Jónás 3, Nagy K. 3, Szabó M. 7, Vass 6. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 7/5, ill. 6/5.

Pásztor István: – Ebben az évben jellemző volt a játékunkra, hogy az első félidőben gyengén kezdünk. Most is így történt, sok hibával, pontatlan játékkal indítottunk. Szünet után már csak tartani tudtuk az állást, nem volt esélyünk a szorosabb eredményhez. Gratulálok a csapatnak az egész éves munkához, az első osztályban maradáshoz. Köszönöm mindenkinek a munkáját, aki valamilyen formában segített minket! Köszönöm törzsszurkolónknak, Zsoltinak a kitartó biztatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.