Serdülő, ifi: jövőre is az élvonalban

Pásztor István ifjúsági együttese nagy csatában harcolta ki a bennmaradást az I. osztályban és az élvonalbeli tagságukat már korábban bebiztosító serdülők sem vallottak szégyent a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Orosházi FKSE-Tokai – Pick Szeged II. 24-30 (14-13)

Serdülő bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Kiss B., Kiss J. Orosháza: Balázs (kapus), Benkő 1, Fábián 3, Fehér, Furka 12, Koós Á., Koós R. 2, Körmöczi, Kun, Nagy N., Nánási 5, Paku, Szeremi 1, Zolnai. Edző: Zalai Csanád.
Kiállítások: 6, ill. 4 perc. Hétméteresek: 6/5, ill. 1/0.

Zalai Csanád: – Úgy gondolom, hogy egy jó mérkőzést játszottunk a dobogós helyen álló szegedi csapat ellen. Az első félidőben sokszor meg tudtuk találni a rést az ellenfél nyitott védelmén, hátul pedig támaszkodhattunk egy kiváló kapusteljesítményre. A második félidőben 18-18-nál volt egy majdnem 10 perces gólcsendünk, ahol az ellenfél meglépett 18-24-re és eldöntötte a találkozót. Az a 10 perc betudható a fáradtságnak, hiszen mindössze 4 belső posztos játékos állt a rendelkezésünkre a mérkőzésen, de úgy gondolom mindegyikük megtette a tőlük telhetőt és akadtak nagyon jó egyéni teljesítmények!

Orosházi FKSE-Tokai – Rév TSC-BF 31-31 (13-17)

Ifjúsági bajnokság, I. osztály, Keleti csoport, Orosháza, 50 néző. V.: Kiss B., Kiss J. Orosháza: Opavszki, Paulik (kapusok), Bencsik 6, Benkő, Bordás 1, Fábián, Furka 3, Gönczi 1, Jónás 4, Kecskés 6, Farkas S., Nagy K. 3, Szabó M. 5, Vass 2, Koós R. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 0, ill. 6 perc. Hétméteresek: 7/5, ill. 0/0.

Pásztor István: – Nehezen sikerült pontot szereznünk a jó erőkből álló Rév csapata ellen. Az első félidőben ismét sok volt a pontatlanság, védekezési hiba. Szünet után védekezést váltottunk, támadásainkat sikerült gólokkal befejezni. Kapuban végjátékban több bravúros védésből tudtunk gyors gólokat lőni. Az utolsó másodpercekben szereztünk egy pontot, amivel sikerült kiharcolnunk az első osztályban maradást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.