Aranyérmes lett az U15-ös csapat!

Az Orosházi FKSE-Tokai U15-ös együttese vasárnap Lajosmizsén megnyerte a területi bajnokság felsőházát, gratulálunk a csapatnak és edzőjüknek a kiváló teljesítményhez!

Szolnoki KCSE – Orosházi FKSE-Tokai 34-37 (18-21)
Orosháza:
 Göblyös, Tomozi (kapusok), Tényi 1, Petróczki 1, Demjan 4, Hajdú 10, Lovas 6, Ambrus B. 10, Ambrus M. 5, Szénási. Edző: Ambrus József.

Orosházi FKSE-Tokai – Tiszaföldvár VSE 38-38 (20-17)
Orosháza:
Göblyös, Tomozi (kapusok), Tényi, Petróczki 3, Demjan 6, Hajdú 7, Lovas 6, Ambrus B. 10, Ambrus M. 4, Szénási 2. Edző: Ambrus József.

Szép volt, fiúk!

 

Ambrus József: – Amiért jöttünk, azt az első mérkőzésen sikerült teljesítenünk: a két pont megszerzése volt a cél azért, hogy a bajnoki címünket bebiztosítsuk. Gratulálok mindenkinek a jó játékhoz, a szülőknek köszönjük a biztatást, egy nagyon jó iramú mérkőzésen egy szimpatikus ellenfelet sikerült legyőznünk. A második mérkőzésen a Tiszaföldvár csapatával döntetlen eredmény született, ez számunkra már teljes mértékben örömkézilabda volt, mindenkinek igyekeztünk kellő játék percet biztosítani, Tényi Márknak gratulálok élete első U15-ös góljához! Köszönöm mindenkinek az egész éves munkáját! Köszönöm a két mérkőzéshez való hozzáállást, a szülőknek külön köszönet az egész éves kitartó támogatásukért, köszönet az edző kollégák segítségért, jövőre folytatjuk, hisz van hova fejlődnünk! Gratulálok még egyszer mindenkinek!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.