U14: nem a mi hétvégénk volt

Elvesztette veretlenségét a területi bajnokság felsőházában az Orosházi FKSE-Tokai U14-es csapata. A 4. fordulóban a Békéscsaba és a Szarvas is legyőzte Branyiczki György együttesét.

Orosházi FKSE-Tokai – Békéscsabai DKSE 22-24 (11-14)
Orosháza:
 Botos (kapus), Ambrus B. 5, Ambrus M. 5, Bajnóczi, Kis M., Bubla 1, Prozlik 2, Szabó-Kiss, Szénási 9. Edző: Branyiczki György.

HC Szarvas – Orosházi FKSE-Tokai 30-25 (14-11)
Orosháza: Botos (kapus), Ambrus M. 6, Bajnóczi 4, Kis M. 2, Bubla 2, Prozlik 1, Szabó-Kiss, Szénási 10. Edző: Branyiczki György.

Branyiczki György: – Nagy ambíciókkal indultunk neki ennek a fordulónak, ugyanis azokkal a csapatokkal játszottunk, akik a közvetlen riválisaink. A két mérkőzés után be kell látnunk, hogy ez nem a mi hétvégénk volt. Mind két meccsen a rosszabbik arcát mutatta a csapat, ami az eddigi fordulókon jól működött, az a mai napon nagyon nem volt rendben. Több kulcsjátékos hiányzott az együttesből, amit még el is bírtunk volna, de azok a meghatározó emberek, akikre támaszkodik a csapat, rengeteg egyéni hibával játszottak. Ezekből a vereségekből gyorsan fel kell állnunk és tanulnunk kell a hibáinkból. Köszönjük a biztatást azoknak a szülőknek, akik elkísérték minket.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.