U16: elmaradt a bravúr

Az Orosházi FKSE-Tokai U16-os együttese a Grundfos Tatabánya KC csapatát fogadta az I. osztályú bajnokság 24. fordulójában. Tóth Károly legénysége szeretett volna visszavágni az őszi vereségért, de ez sajnos nem sikerült.

Orosházi FKSE-Tokai – Grundfos Tatabánya KC 19-25 (10-13)
Orosháza:
 Tomozi, Göblyös, Jánosa (kapusok) – Véé 1, Petróczki 1, Nagy N., Paku 1, Hajnal 3, Hajdú 1, Zolnai 1, Körmöczi 3, Lovas, Fehér 5, Demjan 1, Kun 2. Edző: Tóth Károly.

Tóth Károly: – Nagy reményekkel vártuk a Tatabánya elleni mérkőzést és szerettünk volna egy bravúrgyőzelemmel visszavágni az őszi vereségünkért. Nem kezdtük jól a találkozót, majd a 10. perc után magunkra találtunk és felzárkóztunk. Sajnos a pihenőre 3 gólos hátránnyal kellett vonulnunk. A második félidőt remekül kezdtük és ledolgoztuk a hátrányunk. Ahelyett, hogy ez doppingolt volna minket, teljesen megbénított, és egy 0-8-as periódusnak köszönhetően ismét idejekorán eldőlt a mérkőzés. Már-már visszatérő hiba, hogy ilyen szituáció alakul ki egy mérkőzés közepette, amiért én is hibás vagyok, de keressük a megoldást. Egyenlőre sajnos sikertelenül.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.