U15: egy győzelem, egy vereség a hétvégi mérleg

Vasárnap Újkígyóson megszakadt az Orosházi FKSE-Tokai U15-ös együttesének százszázalékos sorozata, de Ambrus József tanítványai még így is magabiztosan vezetik a tabellát a területi bajnokság felsőházában.

Orosházi FKSE-Tokai – FISE-Újkígyós 24-30 (12-12)
Orosháza:
 Jánosa, Tomozi (kapusok), Ambrus B. 6, Ambrus M. 1, Demjan 2, Hajdú 5, Lovas 2, Petróczki 5, Prozlik 1, Szénási 2. Edző: Ambrus József.

Orosházi FKSE-Tokai – Hevesi SE 26-21 (17-12)
Orosháza:
Jánosa, Tomozi (kapusok), Ambrus B. 1, Ambrus M. 3, Demjan 2, Hajdú 11, Lovas 5, Petróczki 2, Prozlik 2, Szénási. Edző: Ambrus József.

Ambrus József: – Rosszul lehet játszani, de lélektelenül nem – szokták volt mondani. Szerencsére a lelkesedésünkkel nem volt semmi gond, csináltuk mi, küzdöttünk mi, de valahogy semmi nem akart sikerülni úgy az első meccsen, ahogy mi szerettük volna. Kulcsjátékosainknak sem ment úgy se a védelem, se a támadás, mint ahogy szokott, és a kapusaink sem a legjobb napot fogták ki. Ezt a 30 kapott gól is jól mutatja. Az első félidei nyitott védelmünkkel még nem voltak nagy gondok, de aztán a második félidei hatos falunk abszolút nem működött. A meccs hajrájára aztán fejben is szétestünk, így teljesen megérdemelten a pontosabban és kevesebb hibával játszó csapat gyűjtötte be a két pontot. A 2007-es születésűek nehéz nap után érkeztek meg erre a fordulóra (Előző nap az U16-osokkal játszottak bajnoki mérkőzést Balatonbogláron – A szerk.), így külön köszönöm nekik, hogy maximálisan odatették magukat. A gyengébb teljesítményük talán ennek is betudható. Ezt meg kell értenünk, hogy ők gyerekek, nem robotok.
Mélyről kellett építkeznünk az első meccs után, de szerencsére a srácok nagy szívvel és akarattal megoldották a nehéz feladatot. A kapusaink a Heves elleni meccsen szó szerint extázisban védtek, ennek köszönhetően tudtunk könnyű gyors gólokat lőni és amit az öltözőben kértem, hogy csak mosolygós vidám arcokat szeretnék látni a pályán, ez meg is valósult. Köszönjük a szurkolást a szülőknek! És gratulálok mindenkinek!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.