Váratlan és súlyos vereség Szigetszentmiklóson

Szigetszentmiklósi KSK – Orosházi FKSE-Tokai 41-33 (21-13)

NB I/B-s férfi kézilabda-mérkőzés. Szigetszentmiklós, 70 néző. V.: Fekete T., Tóth D. Orosháza: Majdán – Kecskés 1, Kiss R. 2, Tóth K. 7, Döme 3, Kovács B. 7, Németh L. 2 (1). Cs.: Pajkó, Varga I. (kapusok), Molnár S. 2, Lászlai 2, Pásztor M. 1, Takó 4, Bella 2, Mihály, Molnár G. Edző: Kovács Attila. A Szigetszentmiklós legjobb dobója: Szamos 13.
Kiállítások: 10, ill. 2 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 3/1.

Szép számmal hullottak a gólok a találkozó elején úgy, hogy az egyik, hol a másik csapat vezetett. A 10. percben két góllal vezettek a hazaiak (8-6), majd újabb 5 perc elteltével három volt a szigetszentmiklósiak előnye (11-8). Ekkor Kovács Attila, az orosháziak edzője elérkezettnek látta, hogy időt kérjen, de tanácsai nem igazán találtak meghallgatásra, mert a hatalmas lelkesedéssel játszó hazaiak további gólokat szereztek és így kisvártatva már 14-8-at mutatott az eredményjelző. Nem álltak le a hazaiak, a 21. percben 16-9-re vezettek. Eladott labdák, rontott lövések jellemezték az orosháziak játékát és a védekezésben is koncentráltabbak voltak a vendéglátók.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt, a 32. percben már 10 góllal vezettek a szigetszentmiklósiak (23-13). A vendégek továbbra is hadilábon álltak a helyzetkihasználással és a védekezés is hagyott maga után kívánnivalót. Állandósult a 9-10 gólos differencia a két csapat között (42. perc: 29-19, 50. p.: 33-23). Küzdöttek az orosházi fiúk, de csak arra futotta erejükből, hogy a nagy hátrányukból a dudaszóig kettőt faragjanak.

Kovács Attila: – Sajnos nehéz helyzetben vagyunk és ez rányomta bélyegét a heti felkészülésre és a mérkőzésre is. A következő találkozóra össze kell szednünk magunkat, hogy ennek a szép szezonnak ne csúnya vége legyen. Köszönjük hűséges szurkolóinknak a biztatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.